Alla inlägg under april 2012

Av sankteper - 21 april 2012 11:12


Nunnorna skrattar åt biskoparna i Vatikanen, som anser att damerna inte gör det de borde göra.  Gubbarna har synpunkter på att dessa damer hjälper människor i nöd, vilket väl i allra högsta grad är att följa Guds bud?

En kort kul intervju med en av de "feministiska" nunnorna i artikel.


 
 
"Det är den västerländska kvinnan som kommer att rädda världen."                                               
                                                  

                       Dalai Lama                    
                                                  

      

Av sankteper - 20 april 2012 09:09



Tänk så fiffigt, underkläder som gör att vi ser nakna ut. Av vilken anledning?  Ska vi vänja oss vid det tills vi föredrar att inte ha några kläder alls kanske, och springa omkring som Gud har skapt oss?  Apropå Gud, tror ni på evoutionen?

Ja det har inget med de här bilderna att göra, det var bara en liten fråga som dök upp..


Klicka och ta en titt på bilderna, inget förvånar oss längre.


Missa inte att skrolla ner, för nedanför den stora bilden ligger flera små.

Av sankteper - 19 april 2012 18:42


Att det är något skumt med hälsovården och framför allt vacciner får man bekräftat genom att lyssna på vad vår käre Microsoftguru och generösa vaccinkramare Bill Gates säger. Han och frun är ju kända för sina donationer till vacciner i tredje världen, något som är det bästa som hänt mänskligheten enligt honom. Nu förstår vi vad han egentligen menar...

Så här säger han bl.a.:


"The world today has 6.8 billion people. That's heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent!" [About 1 Billion People!]"

 

Han menar naturligtvis inte att man ska massmörda rakt av!  Men han menar att man måste stoppa folkmängdsökningen. Det gör man effektivt genom att vaccinera fram sterilitet, samt sänka immunförsvaret. Det framgår av hans resonemang att vacciner inte är till för att minska dödlighet och överlevnad då hade man i stället kunnat satsa på att avhjälpa svälten, och satsa på sanitära förbättringar. Nej vaccinera mera så inte folkmängden förstör klimatet! Häpp!


Klippet är 3min


http://youtu.be/WUJMR3BUm2s



Av sankteper - 18 april 2012 14:37



I dag, medan Sankte Per springer i tvättstugan och jag Tege deklarerar ,ska ni få roa er med lite mer obehagliga klipp för att förstärka budskapet från de övriga skrämmande klippen ni redan sett.   

http://youtu.be/p5XbOvaceRA



Av sankteper - 17 april 2012 11:02




En liten men viktig hälsovarning som kom in idag till oss om Marockanska apelsiner.  Test som Livsmedelsverket gjorde häromdagen visar att marockanska apelsiner hade över 100 procent över gränsvärdet av bekämpningsmedlet Imazalil.  Köp kravmärkt, åtminstone till barnen. Infon kom ifrån Näringsmedicinsk tidskrift.


Av sankteper - 13 april 2012 14:12




Ett kort klipp som en introduktion till det som annars skulle framstå som helt osannolikt. 

Ja men det här är väl bra tänker du när du tittat!  Åh nej, det här kan bli vår värsta mardröm.


Tanken är inte att skrämma folk med innehållet i bloggen, utan att få människor att vakna.  Om det ligger en konspiration bakom det här eller inte, det vet vi inte. Men tänk om det faktiskt gör det!


http://youtu.be/-P9xs2yyv8Q


Ta även gärna en titt på ett tidigare inlägg Det är värre än vi trodde! för att få ihop bilden.

Av sankteper - 12 april 2012 08:54



Hur mycket får vi egentligen veta via media?


Det finns annat att göra än att jaga sexpartners... 

Dags att höja blicken ovan gylfen och agera sida vid sida? ( Sankte Per)


En ny tid har börjat!   Vill du vara med?  

Har du facebook? 

Bli en fredlig rebell och använd din facebook som blivit en riktig maktfaktor.


Deltag och sprid för Revolutionen har startat.  Utan din medverkan kan inte förändringen manifesteras.



 WE DON'T PAY!  (kort klipp)

http://youtu.be/tqeTGTU6FFg

Av sankteper - 9 april 2012 14:08




Filmen Thrive som ligger under det här inlägget och definitivt behöver ses av alla har ett budskap som kan vara en aning komplicerat.

Filmen vill upplysa och väcka människor om de bakomliggande orsakerna till hela vårt samhällssystem, politik, bankväsende, energi, medicin o.s.v men den handlar inte om könsroller. Eller våld mot folkgrupp.  Däremot tar den upp förintelsen som en illustration för att spegla hur människor vägrar att tro på det de uppfattar som osannolikt.  Medan förintelsen pågick ville ingen, framförallt inte judarna själva tro att det verkligen var sant.  Det man inte vill tro på gör man heller inget åt, eller hur?  Den vill få oss att förstå att det är just det som händer..


Just nu pågår ett folkminskningsprojekt där man använder sig av "vetenskap" för att invagga människor i tron att man agerar för deras eget bästa. Man vaccinerar med förespeglingen att skydda trots att massor av forskare trätt fram och förklarat hur vaccinerna bryter ner det egna försvaret i stället. Man vill förhindra intag av näringsämnen med förevändningen att det ör giftigt. Man förespråkar alltför besprutade, sockerstinna frukter och grönsaker som dessutom genmodifierats och kommer att skada generationer. Man berättar hur allt mer och mer styrs centralt genom att mindre företag upphandlas av de stora. Man påvisar kopplingarna med vilka som sitter på toppen och dikterar villkoren.  Som en parentes kan vi nämna att nästan all svensk egen livsmedelsproduktion är uppköpt av Monsanto som därmed ställer villkoren för hur den ska se ut.  De avgör vilka gifter vi ska äta, vilka ingredienser som ska ingå i de livsmedel som tillverkas o.s.v.   Ingen kommer undan.  Den visar hur vetenskapen, när den hittat andra möjligheter till enerikällor eller botemedel av sjukdomar kvävts i sin linda eftersom det inte skulle gynna privata ekonomiska intressen. 

Filmen berättar också hur vi tillsammans ska kunna agera för att förändra, och att vi faktiskt, om vi gör det går en ljus framtid tillmötes. 

Filmen vill vara en andlig inspiratör som väcker vår nyfikenhet på vilka vi är och var vi kommer ifrån.


Det pågår en enorm rörelse just nu i världen som agerar för en förändring. En rörelse kallad The Awakening, uppvaknandet, och som en del av den vill vi förmedla det på den här bloggen. Den väller fram som en stor tsunami. Det utesluter inte vårt engagemang för kvinnopespektivet, men allt kan inte få plats i en film som ska förmedla hörnstenarna i en korrumperad världskonstruktion, för då skulle förmodligen en del haka upp sig på just den detaljen (troligen mest män) och därmed förkasta hela filmens budskap.


Alla "profeter" inom Awakeningrörelsen är helt överens om att det är kvinnorna som nu förändara världen, eftersom det är de kvinnliga värderingarna som ska uppräknas. Det är de som är de verkliga, sanna, mänskliga, visa, kloka och de enda acceptabla och självklara värderingarna som gör oss till de människor,  de själar vi verkligen är.  Utan de kvinnliga värdena hade förmodligen allt stt ännu värre ut.  Kvinnan är kärlek. Kärleken är allt, allt annat är lögn.  (Är män offer för sina k**kar eller tror de endast att de är det genom att dessa kanske  blivit för övervärderade av omgivningen medan den lille gossen växte upp?) 

 Den "manliga" dominansen, som egentligen inte har med manlighet att göra går mot sitt slut. Vi ska äntligen bli de vi är ämnade att vara. Det som kvinnorna alltid varit men förnekats att vara i en mansdominerad värld.

Och vi skiter högaktningsfullt i de som nu försöker dra fram undantagen de själva skulle utgöra!  Tänk stort..


Ovido - Quiz & Flashcards