Alla inlägg den 10 januari 2013

Av sankteper - 10 januari 2013 22:17


OBS!
Här har vi INTE betalt för att skriva om silvret! Vi bara råkar älska den här produkten!


Här kommer det första klippet i en serie av fyra om Kolloidalt silver. Det är Anders Sultan (tillverkaren i Sverige) som berättar hur man använder det och till vad. Det roligaste är när han visar en bild på, hur en fingertopp vuxit ut igen efter en skada. Jo, det är faktiskt sant! Det kommer i tredje eller fjärde delen tror jag. Varje del är ungefär tio min.


http://www.youtube.com/watch?v=LTBOVhShGik

Av sankteper - 10 januari 2013 21:47


SVININFLUENSA SVININFLUENSA SVININFLUENSA!!! Fan vad trötta vi blir på detta!


Nu är det dags igen! Nu ska folket skrämmas upp med hot om den "livsfarliga" svininfluensan, och man uppmanas vaccinera sig. Gå inte på det snälla rara ni!  Det räcker med dumheter nu. Tvätta händerna när ni kommer hem i stället. Ät D vitamin (ej apotekets), ta C vitamin och zink och skulle ändå olyckan ha varit framme så använd Kolloidalt silver! Ta då flera teskedar om dagen, håll under tungan en stund och svälj sedan.


Den som är intresserad av vaccininfo och vill prata med andra kan "gilla" denna facebooksida http://www.facebook.com/enerqikliniken.om.vacciner!


Den som vill veta vad en f.d cancerforskare anser om vaccinationer kan läsa här http://vaccinforelasningar.se/tag/ann-charlotte-stewart/! Just denna sida är från 2012 så föreläsningarna är inte aktuella men det är bara att googla om man är intresserad..Fler föreläsningar kommer.


Den som vill veta mer om Kolloidalt silver går in här http://www.ion-silver.com/.



Ovido - Quiz & Flashcards