Alla inlägg den 18 januari 2013

Av sankteper - 18 januari 2013 16:59


men lär sig folk något? Nej, föräldrar går lydigt till barnavårdscentralen och förgiftar sina barn. I dag kan man informera sig, ingen behöver vara okunnig! Så gör det då! Tyvärr är det så att den förälder som inte vill att deras barn ska delta i vaccinationsprogrammet blir hårt kritiserade av den "välutbildade" sjukvårdspersonal som arbetar där. Läsa bipacksedlarna för att konstatera innehållet i vaccinerna kommer de inte ensp att de kan göra. Skulle de det, skulle de förmodligen säga upp sig.


Ur artikeln

"Den chockerande rapporten förklarar hur vaccinprogrammen har etablerats genom en avsiktlig negligering av säkerhetsproblem, samtidigt som fördelarna överdrivits. Den beskriver hur nya farliga barnvacciner tagits i bruk genom bedrägeri, och hur vaccinsäkerhetsstudier motarbetats. Vi får även veta hur allmänheten systematiskt hjärntvättas genom manipulation och vetenskapliga fingerfärdighetstrick."

http://vaccin.me/2013/01/18/hemliga-dokument-fran-brittiska-regeringen-avslojar-att-vacciner-bara-ar-bluff-och-bedrageri/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+VaccinationBiverkningar+%28Vaccination+&+biverkningar%29

Ovido - Quiz & Flashcards