Direktlänk till inlägg 16 januari 2012

Porr och annat..

Av sankteper - 16 januari 2012 12:50



Nu ska vi prata lite porr och annat. 


Vi är väldigt bekymrade här uppe. Vi ser saker vi inte gillar alls!  Vi är rent ut sagt heligt förbannade! 

Om vi bara kunde skulle vi ta er i öronen och förvandla er till elvispar! Om vi kunde skulle vi ta somliga av er och låta er byta plats med andra. Risken finns att det kan hända..  Livet har sina knep för att utveckla empatin som gör er till kännande medmänniskor. Har ni tänkt på det?  Har ni tänkt på hur ofta människor drabbas av just det dom utsatt andra för? 

Ja vi vet att vi kanske svamlar i era ögon, att vi är lite svåra att förstå, att vi sätter oss på höga hästar eller snarare på våra höga moln.  Vi gör det för att få er att reflektera. Alla gör inte det.


Vi har tittat på ett och annat Tege och jag. Vi har spanat!  Och vi har konstaterat att ni alla är förförda av tidens tand, och i den förekommer en tillvänjning av det som kallas porr!  Intet ont anande sväljer ni hela satsen..  Ni sväljer bättre ju yngre ni är..  Precis som allt annat ni indoktrinerats att svälja.

Det finns en gyllene regel i Universum som tål att tänkas på. Gör det, tänk ett tag på den!  Regeln lyder som följer; Agera som om du redan är den du skulle vilja vara. Ge det du själv vill ha.  Och nu handlar det inte om konkreta presenter, utan om vilken sorts värld du vill leva i, och vilket sorts liv du vill leva i denna världen. Vill du ha en värld där dina döttrar och söner blir offer för sexuellt utnyttjande, korruption eller våld? 

Nu sitter säkert en och annan läsare och drömmer om att få sätta på någon. Ja vi vet att en del av er har som högsta dröm om att få knulla allt som rör sig, och för er måste ju Universoms lagar vara högsta vinsten! Det där vi sa om att ge det du själv vill ha, och så har du turen att möta någon som är lika kåt som du! Yes!  Nu kommer det bästa, ni kommer att tröttna! Med tiden..  

Sedan kommer ni att mogna,,,, och det ser vi fram emot.


Puss och kram från Sankte Per. Tege hälsar..

 
 
Ingen bild

noboytoy

17 januari 2012 00:23

Vem var det som nyligen sa att "folk kn*llar ihjäl sig"? Minns inte men det är ju en ganska bra beskrivning, även om jag skulle vilja byta ut "folk" mot "män".

Den manliga sexualiteten ställer till med mycket skit i världen. Den manligt organiserade traffickingen och prostitutionen av unga kvinnor och barn omsätter enorma pengar. Likaså den manliga porrindustrin, som sprider manliga sexfantasier för att propagera och göra reklam för hur män vill ha sex och hur kvinnor skall vara, se ut och göra för att tillfredsställa manlig sexualitet.

Vissa kvinnor har låtit sig luras och påverkas men män är de som har köpt hela konceptet med hull och hår. Grundlurade.

sankteper

17 januari 2012 10:48

Tyvärr matar media ständigt sina läsare och lyssnare med denna smörja. Det går inte att titta i en enda kvällstidning utan att skapa orgasmkomplex hos människor. Det är meningen att alla ska tro att dom har för LITE sex, och bör därför uppmuntras till ännu mer. Men vad kan man mer vänta när världen och media ägs av satanister. Det är även de som utgör pedofilmaffian. Deras avsikt är att bejaka och främja all sorts sex, drivna av sjuka begär som dom är. Det här är gränslösa varelser. Vill inte ens kalla dom människor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sankteper - 25 januari 2014 22:44

Om jag fick säga precis vad jag vill till Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och till regeringen ja då skulle jag säga något i den här stilen:   Era jävlar! Era förbannade svin! Vad vet ni? Vad kan ni! Svinpälsar och satans lakejer!! Ni g...

Av sankteper - 2 januari 2014 23:38

    Vi vill önska våra läsare ett Gott Nytt År och samtidigt be om ursäkt för att inläggen är lite glest inkommande. Bloggen blir dessvärre lite bortglömd mellan varven med alla andra överhängande saker som måste göras. Tyvärr innebär det också a...

Av sankteper - 19 december 2013 13:04

    Who cares in Sweden!  Det är namnet på en filmserie i tre delar som ingen bör missa. Det handlar om läkemedelsindustrins vidriga hantering av information och lobbying till mutade läkare. Men inte bara det! Utan i den här filmen får vi verkl...

Av sankteper - 15 december 2013 13:30

    Vi borde starta en global kvinnoklubb. Det behövs ofta så lite för att kvinnor ska förändra sina liv trots ett massivt, kompakt motstånd i form av traditioner och kultur. Ge en kvinna ett halmstrå, och hon kommer att göra vad hon kan för att ...

Av sankteper - 11 december 2013 20:50

    Kan man tänka sig! Miljöpartiet tar upp förslaget om medborgarlön i ett mäktigt anförande. Missa inte det!   https://www.youtube.com/watch?v=StYEdWn8LyA ...

Ovido - Quiz & Flashcards