Alla inlägg den 18 januari 2012

Av sankteper - 18 januari 2012 22:21



Och det enda argumentet Fredrik Reinfeldt hade var att Håkan Juholt  hade ett väldigt högt tonläge.  Själv är han totalt döv eftersom han inte tycks höra ett enda av dom argument som uttalas av Juholt!  Enligt retorikexperten, som man numera inte kan klara sig utan verkar det som, klarade sig Juholt alldeles utmärkt samt ansågs vara en skicklig politiker.  Ja vi tittar på nyheterna här lite då och då men det får inte bli någon vana. Fortsätter vi med det kan vi tappa förtroendet för människans förmåga till förändringsvilja.. Det ingår i vårt jobb att inte förlora hoppet om er, men det ska fan veta att det inte är lätt.




Av sankteper - 18 januari 2012 16:42


Till er som inte orkat läsa förra inläggets länk:


Reinfeldts och övriga allianspolitikers bluff angående mängden förtidspensionärer har nu rättats till, till allas vår förtjusning! 

"De tre nätverken Resurs, Slussa och Aktionsgruppen för de sjukförsäkrades rätt har från Försäkringskassan nu tagit emot den statistik som Cristina Husmark Pehrsson och övriga allianspolitiker baserat sin numer mytomspunna uppgift om ”140 förtidspensioneringar per dag” på. Enligt statistiken är den korrekta siffran 51 personer per dag i genomsnitt under åren 1998-2006"


Dom räknade fel på i runda slängar 100 personer per dag!  Och dom sköter även landets finanser..

Vi ville bara påminna er om det politiska rufflet lite grand.




Av sankteper - 18 januari 2012 12:18



Vi såg statsministern flyga på höga höjder. Lite för höga för honom.. Vi undrar såå hur han bär sig åt?

Tege tänkte ge honom en liten klapp i baken, lite på kul sådär..  Själv funderade jag i ett svagt ögonblick på att ge honom en spark i röven så han flög ännu längre bort om ni förstår vad jag menar..  Karln måste ju lära sig att sluta ljuga någon gång, åtminstone offentligt.  Men vi kan ju inte riskera vår position här uppe..

http://www.alliansfrittsverige.nu/


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards