Direktlänk till inlägg 18 januari 2012

Och statsministern gnäller storögt med såpad skalle

Av sankteper - 18 januari 2012 22:21



Och det enda argumentet Fredrik Reinfeldt hade var att Håkan Juholt  hade ett väldigt högt tonläge.  Själv är han totalt döv eftersom han inte tycks höra ett enda av dom argument som uttalas av Juholt!  Enligt retorikexperten, som man numera inte kan klara sig utan verkar det som, klarade sig Juholt alldeles utmärkt samt ansågs vara en skicklig politiker.  Ja vi tittar på nyheterna här lite då och då men det får inte bli någon vana. Fortsätter vi med det kan vi tappa förtroendet för människans förmåga till förändringsvilja.. Det ingår i vårt jobb att inte förlora hoppet om er, men det ska fan veta att det inte är lätt.




 
 
Ingen bild

Tittarstorm

20 januari 2012 10:11

Jag orkade inte titta på hela debatten, det har blivit för bedrövligt i politiska debatter. De handlar sällan om politik utan är mer en uppvisning i härskartekniker och handlar mer om vem som bäst kan platta till den andre. Som väljare får jag inte ut mycket politiska budskap av dessa "debatter".
Reinfelt leder stort!
Maken till överlägsen arrogans får man leta efter och likaså maken till avsaknad av politiska budskap. Han debatterar inte, han recenserar föregående talare. Med en kroppshållning som signalerar arrogans och ingenting annat.
Jag förstår inte vad det är hans väljare röstar på. Är de bara jobbskatteavdragen eller har de lyckats hitta något mer politiskt positivt? Välfärden finns ju inte kvar längre så den delen av allianspolitiken kan inte attrahera någon väljare. Skolan är såld, vården likaså, och den lilla del som finns kvar som vi alla äger och borde kunna ha inflytande över styrs av inkompetenta personer (läs:politiker) som inte har rätt kompetens och alltså inte har en aning om vad de håller på med.

Nåväl, jag tror vi behöver en mycket start och mycket tydlig person för att avslöja Reinfelt och ta debatten med honom på hans nivå. Någon som avslöjar hans lögner.
Media verkar inte vara något att räka med, de felaktiga siffrorna som Reinfelt svängde sig med och gick till val på lät redan i mina öron som väldigt väldigt höga och om de stämde borde vi haft ett minimum av arbetande människor i det här landet. Så varför granskades inte hans siffror tidigare, redan i hans valbabblande?
Men nu vet vi att moderater är dåliga på både matte och historia. Dessutom har deras ledare ett synnerligen dåligt uppförande och är en dålig förebild för alla människor.

sankteper

20 januari 2012 12:47

Vi orkade inte heller lyssna på hela debatten, utan nöjde oss med att konstatera att ministern upprepar sig. Han kastar sten i sitt glashus..och borde skämmas.
Vi tror att Reinfeldt är i klorna på starkare krafter än folk vill inse existerar. Han kommer troligen att bli rikligt belönad för att driva landet in i nazianda, eller också är han bara en puppy som efter att fullföljt sitt uppdrag i god tro kommer att slängas överbord. Då får vi hoppas han är "simkunnig". Åtminstone för sin egen familjs skull.

 
Ingen bild

Tittarstorm

20 januari 2012 10:12

Fast Reinfelt är ju inte staDsminister i någon enskild liten stad någonstans.
Han är staTsminister över hela jävla landet!

sankteper

20 januari 2012 12:43

Tack för uppmärksamheten:) Vi missade lite där. Ska genast reparera skadan. Med fyra händer på tangentbordet blir det lite tokigt ibland. Bäst att använda glasögonen..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sankteper - 25 januari 2014 22:44

Om jag fick säga precis vad jag vill till Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och till regeringen ja då skulle jag säga något i den här stilen:   Era jävlar! Era förbannade svin! Vad vet ni? Vad kan ni! Svinpälsar och satans lakejer!! Ni g...

Av sankteper - 2 januari 2014 23:38

    Vi vill önska våra läsare ett Gott Nytt År och samtidigt be om ursäkt för att inläggen är lite glest inkommande. Bloggen blir dessvärre lite bortglömd mellan varven med alla andra överhängande saker som måste göras. Tyvärr innebär det också a...

Av sankteper - 19 december 2013 13:04

    Who cares in Sweden!  Det är namnet på en filmserie i tre delar som ingen bör missa. Det handlar om läkemedelsindustrins vidriga hantering av information och lobbying till mutade läkare. Men inte bara det! Utan i den här filmen får vi verkl...

Av sankteper - 15 december 2013 13:30

    Vi borde starta en global kvinnoklubb. Det behövs ofta så lite för att kvinnor ska förändra sina liv trots ett massivt, kompakt motstånd i form av traditioner och kultur. Ge en kvinna ett halmstrå, och hon kommer att göra vad hon kan för att ...

Av sankteper - 11 december 2013 20:50

    Kan man tänka sig! Miljöpartiet tar upp förslaget om medborgarlön i ett mäktigt anförande. Missa inte det!   https://www.youtube.com/watch?v=StYEdWn8LyA ...

Ovido - Quiz & Flashcards