Direktlänk till inlägg 28 januari 2012

Rosengårdsskolans elever ska förgiftas

Av sankteper - 28 januari 2012 18:59



VARNING!!!!


Bor du i Malmö? Kanske i Rosengård?  Då vill vi att du tittar på det här. http://arbetarbladet.se/nyheter/inrikes/1.1068794 .    På Rosengårdsskolan testar man fluorsalt på skolmaten.  Anledningen är den dåliga tandhygienen bland ungdomarna. De får välja mellan vanligt salt och fluorsalt. De som väljer att testa fluorsaltet får även med sig hem för att hela familjen ska kunna använda det i mat och bakning. Tänk så generöst.. 
Man nöjer sig med andra ord inte bara med att förgifta eleverna! Lika bra att bjuda resten av familjen på eländet också så alla får en dos.

Vi ryter NEJ!  Tro inte på deras propaganda!  Det är ett gift som absolut inte ska in i kroppen på växande ungdomar. Det kommer att orsaka ödesdigra följder!  Acceptera inte det här!

 Det man tänker använda är bergsalt med tillsatt kaliumfluorid.  Man utsätter inte sina barn för detta! 

Kaliumfluoridets giftiga effekt på kroppen kan du se i listan här under.  Vad vill dom egentligen? 



Produktnamn: KALIUMFLUORID
Användningsområde: Salt till galvaniska bad, industrikemikalie

FARLIGA EGENSKAPER
GIFTIGT VID INANDNING, HUDKONTAKT OCH FÖRTÄRING.
ÅTGÄRDER VID FÖRSTA HJÄLPEN

Inandning: Frisk luft , värme och vila. Eventuell andningshjälp eller syrgas. Snarast till sjukhus. Även om endast obetydliga besvär föreligger eller symptomsaknas.

Hudkontakt: Tag genast av förorenade kläder. Tvätta huden noggrant med tvål och vatten i flera minuter. Kontakta läkare om irritation kvarstår efter tvättning.

Kontakt med ögon: Spola omedelbart med mjuk tempererad vattenstråle eller ögonspolvätska i minst 15 minuter. Håll ögonlocket brett isär under spolningen så att inget fastnar under dem. Efter den initiala spolningen bör den skadade transporteras till sjukhus eller läkare.

Förtäring: Ge genast ett par glas mjölk eller vatten om den skadade är vid fullt medvetande. Ge om möjligt kalciumglukonatlösning eller kalciumlakatlösning. Omedelbart till läkare eller sjukhus om mer än en obetydlig mängd svalts.

TOXIKOLOGISK INFORMATION

Inandning: Giftigt vid inandning. Irriterar andningsorganen. Kan ge slemhinneskador.
Hudkontakt: Giftigt vid hudkontakt. Irriterande till frätande.
Kontakt med ögonen: Damm och stänk i ögonen kan ge stark irritation och sveda.

Förtäring: Giftigt vid förtäring. Kan ge illamående och kräkningar. Kan ge magsmärtor, kramper och/eller diarré. Fluorider tas lätt upp från mag-tarmkanalen. Kroniskt upptag av fluor via mag-tarmkanalen kan ge förändringar i tandemalj och skelett.

Informera er gärna mer. Bara att googla på!

 
 
Ingen bild

noboytoy

1 februari 2012 11:50

Genast tänker man på "flourtanterna"..

sankteper

1 februari 2012 21:22

Ja och det är för jävligt att vi utsattes för dom. Men de var grundlurade liksom alla tandläkarna är. Tyvärr går fluoret direkt ner till sköldkörteln via blodkärlen under tungan som absorberar eländet och det går via blodbanorna ner dit och skadar hormonproduktionen. Sedan tandkrämerna blev fluoriderade verkar varenda människa som kommit upp i åren bli beroende av att äta Levaxin. Varje tandborstning innehåller lika mycket fluor som en sköljning tyvärr. Man ska bara ta en ärtas storleks mängd av tandkrämen eller helst inget alls. Det finns fluorfri utmärkt tandkräm i hälsokostbutikerna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sankteper - 25 januari 2014 22:44

Om jag fick säga precis vad jag vill till Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och till regeringen ja då skulle jag säga något i den här stilen:   Era jävlar! Era förbannade svin! Vad vet ni? Vad kan ni! Svinpälsar och satans lakejer!! Ni g...

Av sankteper - 2 januari 2014 23:38

    Vi vill önska våra läsare ett Gott Nytt År och samtidigt be om ursäkt för att inläggen är lite glest inkommande. Bloggen blir dessvärre lite bortglömd mellan varven med alla andra överhängande saker som måste göras. Tyvärr innebär det också a...

Av sankteper - 19 december 2013 13:04

    Who cares in Sweden!  Det är namnet på en filmserie i tre delar som ingen bör missa. Det handlar om läkemedelsindustrins vidriga hantering av information och lobbying till mutade läkare. Men inte bara det! Utan i den här filmen får vi verkl...

Av sankteper - 15 december 2013 13:30

    Vi borde starta en global kvinnoklubb. Det behövs ofta så lite för att kvinnor ska förändra sina liv trots ett massivt, kompakt motstånd i form av traditioner och kultur. Ge en kvinna ett halmstrå, och hon kommer att göra vad hon kan för att ...

Av sankteper - 11 december 2013 20:50

    Kan man tänka sig! Miljöpartiet tar upp förslaget om medborgarlön i ett mäktigt anförande. Missa inte det!   https://www.youtube.com/watch?v=StYEdWn8LyA ...

Ovido - Quiz & Flashcards