Alla inlägg den 3 juni 2012

Av sankteper - 3 juni 2012 21:50


David Garret, mums för oss kvinnor!

Sankte Per har jag låst in i klädkammaren så jag får njuta i fred så honom bryr vi oss inte om just nu..


Det är så här det ska se ut förstår ni!  Fräsch, begåvad och påklädd man som charmar sin omvärld. Just det! Påklätt är sexigt, liksom humor är det. Nakna kön i ansiktet är det bara män och en och annan hund som tänder på. Ja och så möjligen kanske apor och sånt..   


http://youtu.be/aHlHMse2N9I

Av sankteper - 3 juni 2012 16:42



Män, tänk på att klä er anständigt i den kommande sommartid för ni vill väl inte råka i händerna på kåta typer som inte kan tygla sina lustar när de ser era håriga ben och uppknäppta skjortor?  Gå absolut inte med bar överkropp och definitivt inte i kortkort, alltså kortbrallor! Ni vet aldrig när en erigerad k**k sluter upp vid er sida, provocerad av er nakenhet och med självpåtagen rätt tar vad han vill ha.  Kom ihåg att ni får skylla er själva vid eventuell anmälan.

Passa er noga så ni inte blir skändade av både våldsman och domstol då även eventuell nykterhet kommer att ifrågasättas trots att ni kanske kommer direkt från jobbet på väg till dagis för att hämta era barn.  Ja man kan ju aldrig veta så noga med människor som går barbenta det vet ju varenda man!!  De vill nog inget hellre än att bli påhoppade bakifrån! 

Ja vi hör vad ni tänker nu. Det finns väl kvinnor som också är kåta och och och och,,knullar män som inte vill!!! 

Ja det är ju jävligt vanligt... 

 

Av sankteper - 3 juni 2012 11:41


 

Lite mer UFO för er som ej orkade titta på det långa klippet UFO! Extraterrestial vetenskap kan förändra och kommer att förändra vår framtid! .

Det här är endast drygt fyra min och handlar om den film som ska produceras. Den innehåller också tillräckligt med intressant stoff för den som är nyfiken men inte vill lägga alltör mycket tid på att titta i "timmar". Den som vill och önskar kommer säkert att leta vidare själv efter denna..



Ovido - Quiz & Flashcards