Alla inlägg den 5 juni 2012

Av sankteper - 5 juni 2012 23:08


Vi luras varje dag av media att tro att vi lever i en ond värld, men det är inte sant. Vi lever i en värld fylld av goda människor som vill leva sitt liv i fred med sin omvärld. Människor som varje dag gör så gott de kan, men också

människor som anstränger sig lite extra  för att skapa fred.  Visst går det runt en del sjuka hjärnor men sjukast är nog makteliten som dikterar villkoren och efter vars pipa alla dansar.  Här kommer en hälsning från Israels innevånare till Irans befolkning för att ge hopp.  Det här fick oss att gråta för det är så här vi vill se vår värld.

http://youtu.be/7agK8MIJ3T0


och här kom ett svar från Iran till Israel

Men fler kan ni hitta..  

http://youtu.be/sCdHlGaALc0



Av sankteper - 5 juni 2012 17:43


Nu har vi nått upp till den där åldern då många börjar få lite problem med blodtrycket. Det blir ju ofta en aning högt med åren även om just vi här inne på Holy Shit har varit förskonade från just det. Jo Tege gick faktiskt omkring med ett alldeles för högt tryck ett tag men det löste vi genom att manipulera ett par nackkotor. Blockeringen i nacken gjorde att kroppen blev tvungen att höja trycket för att inte hjärnan skulle få syrebrist. Det är nämligrn det det handlar om när trycket höjs av den utomordentligt intelligenta kroppen. Den löser problemen på sitt egert sätt om man låter den göra det. Faktum är att man på en hjärtklinik i någonstans i USA, ska ta reda på exakt var, gjorde en vetenskaplig studie på blodtryckssänkningar med hjälp av Atlaskorrigering. Det innebär alltså att man på samtliga patienter i studien  manipulerade översta halskotan (Atlaskotan). Alla fick lägre blodtryck. Det hjälpte direkt!  Och åtta veckor senare när man följde upp projectet höll resultatet i sig.  Det här ska utföras av kiropraktor, men Tege som är professionell patient hos sådan slet själv tag i den förbaskade kotan och löste problemet. Hon har gjort så många gånger, men det är inget hon rekommenderar andra att ge sig på.

Nu skulle inte det här handla om just det, utan om socialstyrelsens saltrekommendationer!  Det vet vi ju alla vid det här laget att blodtryckspatienter praktiskt taget är förbjudna att äta salt. Då kan vi berätta att inom alternativ medicin som även den utövas av läkare lika välutbildade som de inom giftindustrin, har alltid känt till att salt är BRA för hjärta och tryck.  Och simsalabim fick vi tag i en liten fin artikel om det ämnet!  En läkare som tydligen varit tillräckligt nyfiken för att ta reda på något som går utanför den lilla fyrkantiga lådan läkare utbildats för att agera inom. Vi säger grattis till både honom och mänskligheten! Måtte nu Gud ge honom ett handtag också så socialstyrelsen får böja sig för fakta.  Ni vet, det är inte alternativvården och det som finns i hälsokostbutikerna som dödar c:a 3000 personer om året i vårt land, utan det är läkare med sina medicinska "kunskaper" som avlivar flest.  I USA handlar det om 30 000 pers i månaden.

Läs här vad läkaren Björn Hammarskjöld skrev till Landsbyggdsministern i ett öppet brev angående saltet och blodtrycket;

http://www.kostdemokrati.se/bjorn/2012/06/03/oppet-brev-till-landsbygdsminister-eskil-erlandsson/

Ovido - Quiz & Flashcards