Alla inlägg den 15 juni 2012

Av sankteper - 15 juni 2012 19:06


Så vad säger ni gott folk?   Media är väl ett fantastiskt verktyg för all sorts information, sann eller falsk?  Den som ej har bestämt sig för att rent ut sagt skita i vad media försöker prångla på oss i nyhetsväg, borde nog ta och fundera på att het enkelt misstro, eller åtminstone vara rejält kritisk till det vi får oss till livs.

Här kommer lite andra uppgifter med ursprung från alternativ media, som verkar vara mer vanligt i andra länder än Sverige. I Sverige är det fruktansvärt omoraliskt att kritisera det vi får veta via våra nyheter. Att ha andra synpunkter än de politiskt korrekta är snudd på en dödssynd. I varje fall anses den kritiske som funnit fler "sanningar" än den offentliga, vara mer eller mindre konspiratorisk eller helt enkelt bara lite enfaldig.


Här kommer det senaste för oss enfaldiga!  Nu "inbillar" vi oss att någon ligger bakom problemen i Syrien och vill skapa krig för egna syften, dessutom misstänker vi att det är det stora landet på andra sidan Atlanten. Ja fy skäms på oss....så pinsamma vi är..   


Läs följande:

För ett par dagar sedan gick den franska alternativmedia sajten voltairenet.org (som var först ute med nyheten att 9/11 var ett inside job) ut med varningen att NATO förbereder en omfattande desinformations- kampanj för syftet att till slut få igång det krig mot Syrien man i ett och ett halvt år utan framgång försökt provocera fram.
http://kristofferhell.net/natos-kommande-propaganda-offensiv/


Ovido - Quiz & Flashcards