Direktlänk till inlägg 12 juni 2012

Tege undervisar Johan i sex!

Av sankteper - 12 juni 2012 19:24


Nu är jag lite sur! Jag har lyssnat på en del klipp med Johan Ekenberg varav jag har delat ett par stycken med er här i bloggen. Först blev jag riktigt imponerad av Johan och tänkte att, äntligen!!!  Tänk, en man som vill uppleva mer än bara friktionssex! En man som dessutom vill lära andra män att det finns mer än det simpla in och ut sexet de flesta utövar med sina mer eller mindre engagerade partners! Wow liksom!

Men så kom det till slut, det jag väntat på, påståendet att klitoris är överskattat? Eh..?  Hur kan den vara det när majoriteten av världens män knappt vet var den sitter, och faktum är att inte ens alla kvinnor vet att de har en? 

Han ställde sig frågan hur man kan tro att skapelsen skapat kvinnan med sitt lustcentra utanpå när nu mannen ska stoppa in sin penis i kvinnan. Han drog därmed den slutsats som retat så många av oss kvinnor att män gör när de förutsätter att vi enbart är skapta för att passa männens sexbehov.  Enligt honom sitter den största njutningen inne i kvinnans livmoder. Det är däääär vi får de bästa orgasmerna enligt Johan. Han poängterar att det är där vår andliga sexuella njutning ska infinna sig bara vi lär oss slappna av. Suck..  Ännu en stolle som undervisar andra stollar..


Lille Johan Ekenberg! Om du läser detta så vill jag att du ska veta att du inte har en susning om hur kvinnokroppen fungerar. Min käre lille vän, var lite mer ödmjuk tack!  Du har alldeles rätt när du säger att kvinnan är porten till Gud. Ja hon är porten till himmelriket och till livets ursprung, men för att få hålla till i himlaporten krävs mer än kunskapen om hennes G punkt vilket du också i och för sig förmedlar, men dock på ett alldeles för begränsat sätt.


Jag uppskattar din humor i sammanhanget, men av det jag hört dig berätta är det lätt att tro att de män som lyssnat på dig kommer fortsätta effektivisera kärleksstunden och använda manual men nu ersätta den med ännu en.  Nu har de ju även fått den "store sexexpertens"  underskrift på det de alltid trott, att vaginan är inkörsplatsen till kvinnans njutning. Tyvärr  Johan, man måste knacka på dörren först, alltså beröra de yttre delarna samt denna enligt dig nästan överflödiga klitoris. Det finns dessutom en hel kropp utanpå det heliga rummet, inklusive hela vulvan med mellangården som är full av känsliga nerver som "öppnar"  och som också längtar efter de tändande beröringarna..vilket är absolut nödvändig för att uppnå det du talar om.

Enligt Johan är klitoris nog bara en knapp man ska trycka och pilla på vid barnafödande då den kan generera rätt avslappning vid förlossningsarbetet så kvinnan kan slappna av och njuta fram barnet. Tänk så praktiskt och fantastiskt säger han. Snart börjar han väl propagera för att ta bort vanlig smärtlindring eftersom kvinnor får orgasmer under förlossningen. Tyvärr påstår även en del barnmoskor detsamma. De kvinnor som lyckas njuta ut sin unge ur könet är nog ganska få trots allt säger jag!  Men det är den gamla vanliga visan, att en man sitter och tror han vet bättre.. och vem fan orkar ens tänka på att onanera under förlossningsarbetet!!

Nu lille Johan ska Tant Tege berätta för dig att den där lilla njutningsknappen vi har som sitter så fel, fast rätt, enligt dig, den har vi fått för att den lätta beröring den får under kärleksakten triggar fram den eventuella inre njutningen som är kopplad till den där livmodersorgasmen du kacklar om förstår du! Klitoris är en samlingspunkt för alla de nerver som löper inom och utom kroppen som är kopplad till sexuell njutning. Den livmoderorgasm du talar om lille vän, är sammanlänkad till vår klitoris och utan den skulle det nog inte bli någon njutning någon jävla stans förstår du.

Det handlar inte endast om att kvinnan rent historiskt och kulturellt inte kunnat slappna av på grund av männens svinaktiga beteende mot kvinnor i generationer. Så enkelt är det inte.  De verkliga orgasmerna får vi oftast på egen hand, utan några lååånga fingrar eller kukar som vispar runt.  Jag hörde dig för övrigt aldrig nämna kvinnans erogena hud. Glömde du hur viktig kroppsberöring utan tanke på sex är för oss?  Du är så fixerad vid det rent tekniska i din undervisning, men talar ändå så varmt för det andliga. Frågan är väl om du fått ihop det riktigt? Jag tycker du är lite rörig.

Män ska lära sig att vörda sin kvinna, och det sa du också. Bra!  Kvinnans njutningspotensial är vida överlägsen mannens sa du också, och tänk att där har du alldeles rätt!  Men för att få igång denna fantastiska njutning hos kvinnan är kärlek och respekt för hennes väsen en förutsättning, för endast då blir mannen lyhörd för hennes behov, och då får man inte glömma att hon behöver lika mycket stimulans "utanpå" som vilken man som helst skulle anse sig behöva. Underskatta inte inkörsporten till hennes heliga inre för då når varken hon eller du de himmelska höjderna mellan hennes ben. Med andra ord: glöm inte hennes klitoris! Den råkar nämligen hänga ihop med hennes livmoder. Dumskalle där!!!!!!! 


 
 
Bella

Bella

13 juni 2012 00:26

Heja! Yes så bra skrivet. Det här måste ju länkas så korkade män, såvida de kan läsa och förstå texten, kan lära sig något.

http://ingenmanskvinna.bloggplatsen.se

sankteper

13 juni 2012 09:36

Tack ska du ha Bella! Måste genast in och titta hos dig med den intressanta bloggtiteln som du har..:)

 
Ingen bild

Tittarstorm

13 juni 2012 09:14

Jag tittade på klippet under förra inägget och det räckte.
Där framträder en man utan utbildning i ämnet men som tycker att han kommit på något bra och utnämner sig själv till någon sorts expert och som håller kurser i sina egna idéer som grundar sig i hans egen högst manliga verklighet.

1) Problem i vardagslivet beror på för lite eller för dåligt sex
Vilka belägg har han för ett sådant typiskt manligt uttalande?
2) Dåligt sex har sitt ursprung i onani
Kanske för män men inte för kvinnor.
3) En timmas sex per dag skulle göra världen till en bättre plats
Ur det manliga perspektivet, återigen. Har man en favoriträtt man älskar så vill man för den skull inte äta den varje dag. Då tröttnar man på den.
4) Män kan inte kontrollera sin sexualitet
Med detta uttalande menar Johan endast att mannen inte kan kontrollera sin utlösning. Mannens sexualitet nämner han över huvud taget inte.
5) Hela upplägget handlar om sex mellan 2 personer som har en relation. Ingenting berör alla oss singlar som följdaktligen inte kan medverka till att göra världen bättre och som får ägna oss åt dålig onani som medför problem med disk och städning.

Herregud! Vad får han allt ifrån? :D

sankteper

13 juni 2012 09:33

Exakt! Hakade upp mig på samma saker. Jag gillade idén om den fördjupade sexuella upplevelsen och insikten om att enbart friktionsex inte duger, men sedan anser jag att han gjorde bort sig på flera punkter. Självutnämnd expert precis som du säger. Han lever på att han duperar åhörarna.

 
Ingen bild

noboytoy

17 juni 2012 09:10

Män vill gärna framställa sig som om de vet allt om kvinnlig sexualitet och att de till och med vet bättre än kvinnor om kvinnors sexualitet. Vi som har legat med män, vet att de inte har en jävla susning. De utgår från sig själva i allt de gör. De har inget annat perspektiv än det manliga.

sankteper

17 juni 2012 19:43

Precis! jag gick in på hans hemsida och klickade på "om Johan". Jag ttrodde i min enfald att där skulle finnas en presentation av hans utbildning och tidigare erfarenheter och arbeten men där fanns inget sådant. han är troligen en självutnämnd expert som Tittarstorm uttryckte. Det har egentligen ingen betydelse, men det är skrämmande att den här mannen får gå lös och lära ut så mycket dumheter. Det räcker med de stolligheter som redan existerar. Jag är med honom i att jag tycker män bör utveckla sin sexualitet bättre och framförallt sin sensualitet och empati på flera plan... Men det där att gräva i livmodern och tro att det skulle vara något vi uppskattar det förkastar jag helt. Man kan knappast stoppa snoppen i den, eftersom den inleds med en tapp och hals som oftast är öm. Ingen karl har något där att göra med eventuella bakterier eller könssjukdomar. Livmodern är en plats för det lilla barnet att växa i och några skitiga fingrar med halvhjärtat rena naglar ska absolut inte dit och fingra. Det är stängt in dit och går man till gyn gör det djävulskt ont att vidga den öppningen. Herregud, den token vet inte alls vad han talar om!! De här dumheterna berättade han i den del som handlar om G punkten som jag nog inte lagt ut. jag räknade med att den som vill lyssna på mera av TokJohan Besserwisser klickar på de klipp som automatiskt kommer upp efter första titten.

 
Ingen bild

noboytoy

17 juni 2012 21:43

Haha, men gud - är det sant?? Det klippet måste du lägga ut. Jisses Amalia, han är ju rent livsfarlig! Undrar hur många män och kvinnor som köper hans skitsnack och får sina sexliv förstörda?

sankteper

18 juni 2012 21:27

Ja jag får ta och leta fram det och lägga ut det. Inte en enda av åhörarna avbröt honom? Inte ens de kvinnliga?? De kanske ströp honom efteråt i stället:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sankteper - 25 januari 2014 22:44

Om jag fick säga precis vad jag vill till Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och till regeringen ja då skulle jag säga något i den här stilen:   Era jävlar! Era förbannade svin! Vad vet ni? Vad kan ni! Svinpälsar och satans lakejer!! Ni g...

Av sankteper - 2 januari 2014 23:38

    Vi vill önska våra läsare ett Gott Nytt År och samtidigt be om ursäkt för att inläggen är lite glest inkommande. Bloggen blir dessvärre lite bortglömd mellan varven med alla andra överhängande saker som måste göras. Tyvärr innebär det också a...

Av sankteper - 19 december 2013 13:04

    Who cares in Sweden!  Det är namnet på en filmserie i tre delar som ingen bör missa. Det handlar om läkemedelsindustrins vidriga hantering av information och lobbying till mutade läkare. Men inte bara det! Utan i den här filmen får vi verkl...

Av sankteper - 15 december 2013 13:30

    Vi borde starta en global kvinnoklubb. Det behövs ofta så lite för att kvinnor ska förändra sina liv trots ett massivt, kompakt motstånd i form av traditioner och kultur. Ge en kvinna ett halmstrå, och hon kommer att göra vad hon kan för att ...

Av sankteper - 11 december 2013 20:50

    Kan man tänka sig! Miljöpartiet tar upp förslaget om medborgarlön i ett mäktigt anförande. Missa inte det!   https://www.youtube.com/watch?v=StYEdWn8LyA ...

Ovido - Quiz & Flashcards