Alla inlägg den 7 februari 2012

Av sankteper - 7 februari 2012 20:06



Hur har ni det med era orgasmer?   Var kommer den ifrån? 

Kvinnan är en mystisk varelse med många talanger. Med sin blotta existens kan hon också förvrida huvudet på en man, både det övre och nedre..

Om kvinnors orgasmförmåga tvista de lärde och inte minst kvinnorna själva. Själv tror jag, och inte minst efter att ha sett det här programmet, att G punkten är en del av hennes inre klitoris och det krävs att mannen får hennes hjärna att svara på hans åtrå innan hennes kropp svarar på orgasmstimulering.  Sex är inte enbart pilla på snoppen eller pilla på G punkten, utan ett samarbete mellan kropp själ och tanke. Men alla får givetvis ha sin egen uppfattning så länge de är nöjda.

http://urplay.se/165379 



Av sankteper - 7 februari 2012 11:01



Inne på den här bloggen är vi lite kontroversiella av oss..


Vi förespråkar bl.a naturliga vägar till hälsa, och idag tänker vi dela med oss av en solskenshistoria som vi tycker alla ska ta del av. Den handlar om en man, sjuk i svininfluensan och med Leukemi som enligt läkarkåren inte skulle överleva. Det handlar om hur indoktrinerade läkare, välutbildade i att utesluta kunskaper de har blivit hjärntvättade i att utesluta efetrsom de anses inte ha någon effekt. Även om en människa ändå enligt dem ska avlida vägrar de att pröva. Man tar sig för pannan!


Så här skrev journalisten Bo Zackrisson i sin artikel:

”För hälso- och sjukvården är det självklart tryggare att låta patienterna dö med vetenskapliga metoder, än att låta dem bli friska med påstått ovetenskapliga metoder”.


Varsågoda här kommer länken, OCH MISSA INTE DET HÄR NU!!  Artikeln är på svenska.

Ovido - Quiz & Flashcards