Alla inlägg den 18 mars 2012

Av sankteper - 18 mars 2012 20:41


Varför rapporterar inte media när pedofiler i det övre samhällsskiktet avslöjas?   I den här artikeln kan ni se ett mycket upprörande filmklipp som lär få den mest godtrogna att inse att det finns en dold agenda med en maktelit där man skyddar sina egna intressen. 


Om klippet uppfattas som lite rörigt i början så härda ut fram till c:a 2 min, då blir det klart och tydligt.


Av sankteper - 18 mars 2012 20:11



Ibland har kvällspressen riktigt fyndiga inslag!  Det här som handlar om Fredrik Reinfeldts grandiosa självuppfattning är ett sådant..

Vad är det man brukar säga..högmod går före fall? 


Av sankteper - 18 mars 2012 13:01





Tror ni på allt doktorn säger?  Er egen alltså? 


För dem som aldrig tagit del av information angående hjärtsjukdomars verkliga orsaker trots att nätet svämmar över av information från både forskare, läkare, bloggare och annat, så kan vi dela med oss av det här lilla inslaget!


Något är väldigt fel i den här världen, när människor som utbildar sig inte ifrågasätter det de fått lära sig.  Hjärtläkaren och professorn Mai-Lis Hellenius är en sådan där skum varelse som inte vill hänga med i utvecklingen. Hon klamrar sig fanatiskt fast vid sin egen övertygelse likt så många andra som har inkomster, karriär och positioner att bevaka. Här presenterar vi en annan läkare med en annan syn, som dessutom är betydligt mer ödmjuk inför att vetenskapen inte alltid dragit rätt slutsatser.


Ovido - Quiz & Flashcards