Alla inlägg den 25 mars 2012

Av sankteper - 25 mars 2012 20:51


Vårt dricksvatten är inte så rent som det påstås av våra myndigheter. Det kanske är renare än i många andra länder men det räcker inte för oss. Därför har vi skaffat oss en enkel liten sak för att rena vårt dagliga dricksvatten på ett billigt och mycket smidigt sätt som vem som helst kan göra, genom att inköpa en kanna från Hälsokostbutiken med ett rengöringsfilter man byter varje månad.  Jag vill klargöra direkt att inga ekonomiska intressen ligger bakom vårt tips, utan det här är ren upplysning för den som vill bli av med de värsta gifterna i dricksvattnet. Det är en  kanna som heter Dafi. Det lär finnas även en annan vid namn Annakannan men den har vi aldrig prövat själva. Inga konstigheter vid användandet. Det är bara att fylla den med kranvatten så silas det via ett filter ned i ytterligare en behållare och simsalabim har man ett betydligt renare vatten att avnjuta!

Kannorna, åtminstone Dafi kannan tar bort upp till c:a 94% av de tungmetaller, bly, läkemedelsrester och klor som finns i vattnet. Precis! Ni såg vad vattnet innehåller, vårt fantastiska  svenska dricksvatten som anses vara så rent! 


Dafi kannans filter räcker en månad vid en rening av ungefär 3l/dag (tre liter).  Vattnet blir otroligt gott!

Vi gör både the och kaffe på det, förutom enbart dricka det naturellt,,och NEJ, vi tjänar inte ett smack för den reklamen! 

Av sankteper - 25 mars 2012 20:39


Och varför?

Svaret anses vara för att manipulera vädret...?  Det finns nog flera svar...


För den som är intresserad har G Edward Griffin gjort en alldeles utmärkt film som handlar om chemtrails. Titeln är What in the world are they spraying. En trailer till filmen kommer här http://youtu.be/te_FOsKL_5Q.  


här är länken till hela filmen http://youtu.be/ybWku-lJe6I  Vi lovar att det kommer bli mycket intressanta 90 min.

Ovido - Quiz & Flashcards