Alla inlägg den 20 mars 2012

Av sankteper - 20 mars 2012 23:12


Så här står det på "frågor och svar" inne på bloggplatsen:


Hur lägger jag in ett YouTube-klipp i min blogg?

Klicka på knappen som ser ut som ett filmnegativ (till höger om bildknappen) i verktygsraden där du skriver inlägg. Då får du upp ett nytt fönster där du kan klistra in koden till YouTube-klippet.



Jag har nu följt instruktionerna femtioelva gånger. DET FUNKAR INTE!!!!!   Och vad i helvete har filmnegativremsan att göra med youtube klippen?  Vad ska då youtube knappen vara till för?  Förvirrad och irriterad!   



 

Av sankteper - 20 mars 2012 20:22


att ni reagerar på vaccinationshysterin!   Vi tjatar och tjatar här inne om Gardasils beverkningar, och mer kommer det att bli. Var så säkra!  Ju mer vi läser och letar desto värre tycks det bli.  

Lyssna inte på skolsköterskan eller farbror Doktorn, de säger och upprepar det de fått lära sig. De informeras om hur vaccinerna verkar och anser sig veta bäst. De har fått lära sig att de vet bäst.  De har genom sin utbildning lärt sig att vetenskapens framgångsrika metoder ska gå via deras händer. De utövar det vetenskapen har kommit fram till.  Att det vetenskapliga arbetet utförts av människor som både kan feltolka och dra fel slutsatser faller dem inte in. Läkarens arbete är att ha tillit till den vetenskap han ska använda sig av. 

Men äntligen börjar vi ifrågasätta!  Och alla frågar sig, hur kunde det bli fel?  Felet är att ordet "vetenskap" har en status som vore den utförd av Gud Fader själv. Det är den inte. Den är utformad och genomförd av vanliga människor. Människor som arbetar för "människor" som gör fantastiska vinster. Ibland finns det skäl att vara lite misstänksam..

Gå in och titta. Läs vad som står i högerspalten. Alltihop! Det går snabbt och det sparar liv. Det kan vara ditt eller din dotters.


Av sankteper - 20 mars 2012 10:56



Bli inte nästa offer!



http://youtu.be/R2z6RK2uTWc


Satans gift!


Och jädrans BLOGGPLATSEN som inte fixar youtube så vi kan  lägga in klippen på normalt sätt! Hoppas ni ändå orkar gå in och titta.


Ovido - Quiz & Flashcards