Alla inlägg den 30 mars 2012

Av sankteper - 30 mars 2012 19:14



Vi var inne i Noboytoys välskrivna blogg och satte eftermiddagskaffet i halsen!  I ett vasst blogginlägg blir vi  ingalunda skonade från mäns vedervärdiga agerande med pengar i sikte och k*ken som vapen, och vi instämmer i allt hon skriver.

Männens slavar!

Hur skulle världen och samhället se ut om vi kapade den lilla kisstofsen, är en fråga vi plötsligt började filosofera över.

Hur skulle män fungera om man inte tillät den sitta kvar? Tänk om man skulle hitta på ett annat sätt att kissa?  En liten påse på magen kanske, tekniken för det har man ju redan.

Om  det inte fanns en snopp att vifta med i tid och otid som störde jämvikten och talade om vad män skall göra, hur skulle det då se ut?  Sexbehovet sitter i huvudet också, jaja vi känner till det, och där skulle det väl troligen också få stanna när själva vapnet är konfiskerat?  Men nej, det skulle ändå plåga den stackars mannen, den obändiga lusten, fantasin, maktbegäret..kanske?   Det får bli hormonell snöpning i stället så männen utvecklar andra intressen och behov.  De skulle bli för frustrerade annars och troligen utveckla ännu mer våldsbeteende eftersom det skulle krypa i kroppen efter något de inte skulle kunna se "resa" sig och använda. Det här konstiga pratet är bara en lite sjuk fantasi, vi har ju sagt att bloggen ska filosofera!  Fast våra fantasier och babbel här är ju inte ett dugg sjukare än det män faktiskt gör alldeles på riktigt! Eller hur?


Förmodligen skulle effekten av en fysisk snöpning kännas som när man amputerat ett värkande ben med fantomsmärtor?  De skulle få fantomerektion!!! JissesTror ni inte!  Det skulle kunna leda till skräckinjagande mansjävlar värre än hungriga vargar,,och kanske jaga i flock!!  Nej fy! Bättre med hormonbehandling.   Då skulle "runkmaskinerna" börja fungera lite mjukare. Bry sig lite mer om sin omvärld utan att profitera på den, eller komma ihåg när släktingar fyller år eller behöver hjälp och hjälpa gamla tanter över gatan. De kanske till och med skulle sluta spotta loskor på trottoarerna!!!! Det vore fint, så man slipper halka i skiten!  Ja Sankte Per instämmer, så det är minsann inte bara jag Tege som kackar filosofi här nu ska ni veta!

Det är något märkligt med män och deras k*kar (tur att de bara har en   ).  SÅ FORT EN MAN HAR FÅTT STÅND VILL HAN ALLTID TRYCKA DET EMOT EN! Ni vet, när man har varit ute och dansat t.ex Samma barnsliga förtjusning över erektionen som en femåring, yr av lycka och blank i ögonen stoltserande med snoppen i handen. Det är ok när man är fem år, men det verkar som att även vuxna män tror att omgivningen ska klappa i händerna av förtjusning för hans lyckade stånd. Kvinnan han har i närheten ska belönas genom att få känna hans hårda "vapen" och känna sig hedrad av att hon fick honom dit, och tacksam att han visar henne sin tribut! Hon fick hans penis att stå, och och nu ska hon antingen belönas för det, eller bestraffas för att hon genom sin blotta existens utmanade hans erektion. Stå till svars ska hon i alla fall på endera sättet. För hon kan ju inte få komma undan skyldig som hon är....

Ja något är galet med män och deras kukar!




Av sankteper - 30 mars 2012 19:06




Tycker ni att vi har snöat in på Chemtrails?  Det borde ni också göra, eftersom det kommer att påverka hela ert liv, era barns lv, era barnbarns, era barnbarnbarns   

Det är värre än vi trott!


Kort klipp, bara några min och med svensk text.

Ovido - Quiz & Flashcards