Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Något är galet med män och deras kukar!

Av sankteper - 30 mars 2012 19:14



Vi var inne i Noboytoys välskrivna blogg och satte eftermiddagskaffet i halsen!  I ett vasst blogginlägg blir vi  ingalunda skonade från mäns vedervärdiga agerande med pengar i sikte och k*ken som vapen, och vi instämmer i allt hon skriver.

Männens slavar!

Hur skulle världen och samhället se ut om vi kapade den lilla kisstofsen, är en fråga vi plötsligt började filosofera över.

Hur skulle män fungera om man inte tillät den sitta kvar? Tänk om man skulle hitta på ett annat sätt att kissa?  En liten påse på magen kanske, tekniken för det har man ju redan.

Om  det inte fanns en snopp att vifta med i tid och otid som störde jämvikten och talade om vad män skall göra, hur skulle det då se ut?  Sexbehovet sitter i huvudet också, jaja vi känner till det, och där skulle det väl troligen också få stanna när själva vapnet är konfiskerat?  Men nej, det skulle ändå plåga den stackars mannen, den obändiga lusten, fantasin, maktbegäret..kanske?   Det får bli hormonell snöpning i stället så männen utvecklar andra intressen och behov.  De skulle bli för frustrerade annars och troligen utveckla ännu mer våldsbeteende eftersom det skulle krypa i kroppen efter något de inte skulle kunna se "resa" sig och använda. Det här konstiga pratet är bara en lite sjuk fantasi, vi har ju sagt att bloggen ska filosofera!  Fast våra fantasier och babbel här är ju inte ett dugg sjukare än det män faktiskt gör alldeles på riktigt! Eller hur?


Förmodligen skulle effekten av en fysisk snöpning kännas som när man amputerat ett värkande ben med fantomsmärtor?  De skulle få fantomerektion!!! JissesTror ni inte!  Det skulle kunna leda till skräckinjagande mansjävlar värre än hungriga vargar,,och kanske jaga i flock!!  Nej fy! Bättre med hormonbehandling.   Då skulle "runkmaskinerna" börja fungera lite mjukare. Bry sig lite mer om sin omvärld utan att profitera på den, eller komma ihåg när släktingar fyller år eller behöver hjälp och hjälpa gamla tanter över gatan. De kanske till och med skulle sluta spotta loskor på trottoarerna!!!! Det vore fint, så man slipper halka i skiten!  Ja Sankte Per instämmer, så det är minsann inte bara jag Tege som kackar filosofi här nu ska ni veta!

Det är något märkligt med män och deras k*kar (tur att de bara har en   ).  SÅ FORT EN MAN HAR FÅTT STÅND VILL HAN ALLTID TRYCKA DET EMOT EN! Ni vet, när man har varit ute och dansat t.ex Samma barnsliga förtjusning över erektionen som en femåring, yr av lycka och blank i ögonen stoltserande med snoppen i handen. Det är ok när man är fem år, men det verkar som att även vuxna män tror att omgivningen ska klappa i händerna av förtjusning för hans lyckade stånd. Kvinnan han har i närheten ska belönas genom att få känna hans hårda "vapen" och känna sig hedrad av att hon fick honom dit, och tacksam att han visar henne sin tribut! Hon fick hans penis att stå, och och nu ska hon antingen belönas för det, eller bestraffas för att hon genom sin blotta existens utmanade hans erektion. Stå till svars ska hon i alla fall på endera sättet. För hon kan ju inte få komma undan skyldig som hon är....

Ja något är galet med män och deras kukar!




 
 
Ingen bild

noboytoy

30 mars 2012 23:59

Chemtrails kanske skulle spruta lite pulver för kemisk kastrering;)? Behövs tydligen, då vissa på jorden inte klarar av att hålla sitt könsorgan borta från andra människor?

sankteper

31 mars 2012 09:26

Det kommer att bli så. Indirekt! Efterfrågan på Viagra kommer att öka även hos unga män, men förmodlien kommer man att skylla på "psykiska orsaker". På det här sättet gör man människor ännu mer beroende av läkemedel. Den allmänna försvagningen drabbar allt i kroppen så potensen lär väl ryka den också på kuppen men inte bara den utan även spermieproduktionen. Man vill ju minska folkmängden som du vet. På flickorna kör man ju stenhårt med Gardasil för att på sikt antagligen göra dem sterila. Ja det är i alla fall det vi misstänker och vi är i gott sällskap vad det gäller den misstanken.

 
Ingen bild

Tittarstorm

7 april 2012 19:46

Vi är många som intresserar oss för kemisk kastrering av ffa unga hormonstinna ungtuppar som orsakar mycket skada på sin omgivning!
Att kastrera dem fysiskt betyder nog ingenting, att snoppen försvinner påverkar på intet sätt deras förmåga att kissa. Urinröret går högre upp, och de skulle bara bli tvingade att sitta ner när de kissar och det är något vi är många som önskar oss att de gjorde även utan fysisk kastrering.
Nej längtan efter makt och övertag sitter i huvudet och utan snopp skulle de fortsätta på samma sätt som de gör nu. Våldtäktsmän får ju inte alltid erektion utan använder sig av pinnar, flaskor och andra redskap för penetererring av kvinnors underliv.

Det krävs helt enkelt en kemisk kastrering som får dessa hannar att bli intresserade av andra saker i livet.
Jag ser personligen fram emot att se en grupp unga män fredligt sitta i grupp och ägna sig åt porslinsmålning.

sankteper

7 april 2012 23:19

Absolut, fram för mer porslinsmålning!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sankteper - 25 januari 2014 22:44

Om jag fick säga precis vad jag vill till Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och till regeringen ja då skulle jag säga något i den här stilen:   Era jävlar! Era förbannade svin! Vad vet ni? Vad kan ni! Svinpälsar och satans lakejer!! Ni g...

Av sankteper - 2 januari 2014 23:38

    Vi vill önska våra läsare ett Gott Nytt År och samtidigt be om ursäkt för att inläggen är lite glest inkommande. Bloggen blir dessvärre lite bortglömd mellan varven med alla andra överhängande saker som måste göras. Tyvärr innebär det också a...

Av sankteper - 19 december 2013 13:04

    Who cares in Sweden!  Det är namnet på en filmserie i tre delar som ingen bör missa. Det handlar om läkemedelsindustrins vidriga hantering av information och lobbying till mutade läkare. Men inte bara det! Utan i den här filmen får vi verkl...

Av sankteper - 15 december 2013 13:30

    Vi borde starta en global kvinnoklubb. Det behövs ofta så lite för att kvinnor ska förändra sina liv trots ett massivt, kompakt motstånd i form av traditioner och kultur. Ge en kvinna ett halmstrå, och hon kommer att göra vad hon kan för att ...

Av sankteper - 11 december 2013 20:50

    Kan man tänka sig! Miljöpartiet tar upp förslaget om medborgarlön i ett mäktigt anförande. Missa inte det!   https://www.youtube.com/watch?v=StYEdWn8LyA ...

Ovido - Quiz & Flashcards