Alla inlägg under mars 2012

Av sankteper - 20 mars 2012 20:22


att ni reagerar på vaccinationshysterin!   Vi tjatar och tjatar här inne om Gardasils beverkningar, och mer kommer det att bli. Var så säkra!  Ju mer vi läser och letar desto värre tycks det bli.  

Lyssna inte på skolsköterskan eller farbror Doktorn, de säger och upprepar det de fått lära sig. De informeras om hur vaccinerna verkar och anser sig veta bäst. De har fått lära sig att de vet bäst.  De har genom sin utbildning lärt sig att vetenskapens framgångsrika metoder ska gå via deras händer. De utövar det vetenskapen har kommit fram till.  Att det vetenskapliga arbetet utförts av människor som både kan feltolka och dra fel slutsatser faller dem inte in. Läkarens arbete är att ha tillit till den vetenskap han ska använda sig av. 

Men äntligen börjar vi ifrågasätta!  Och alla frågar sig, hur kunde det bli fel?  Felet är att ordet "vetenskap" har en status som vore den utförd av Gud Fader själv. Det är den inte. Den är utformad och genomförd av vanliga människor. Människor som arbetar för "människor" som gör fantastiska vinster. Ibland finns det skäl att vara lite misstänksam..

Gå in och titta. Läs vad som står i högerspalten. Alltihop! Det går snabbt och det sparar liv. Det kan vara ditt eller din dotters.


Av sankteper - 20 mars 2012 10:56



Bli inte nästa offer!



http://youtu.be/R2z6RK2uTWc


Satans gift!


Och jädrans BLOGGPLATSEN som inte fixar youtube så vi kan  lägga in klippen på normalt sätt! Hoppas ni ändå orkar gå in och titta.


Av sankteper - 18 mars 2012 20:41


Varför rapporterar inte media när pedofiler i det övre samhällsskiktet avslöjas?   I den här artikeln kan ni se ett mycket upprörande filmklipp som lär få den mest godtrogna att inse att det finns en dold agenda med en maktelit där man skyddar sina egna intressen. 


Om klippet uppfattas som lite rörigt i början så härda ut fram till c:a 2 min, då blir det klart och tydligt.


Av sankteper - 18 mars 2012 20:11



Ibland har kvällspressen riktigt fyndiga inslag!  Det här som handlar om Fredrik Reinfeldts grandiosa självuppfattning är ett sådant..

Vad är det man brukar säga..högmod går före fall? 


Av sankteper - 18 mars 2012 13:01





Tror ni på allt doktorn säger?  Er egen alltså? 


För dem som aldrig tagit del av information angående hjärtsjukdomars verkliga orsaker trots att nätet svämmar över av information från både forskare, läkare, bloggare och annat, så kan vi dela med oss av det här lilla inslaget!


Något är väldigt fel i den här världen, när människor som utbildar sig inte ifrågasätter det de fått lära sig.  Hjärtläkaren och professorn Mai-Lis Hellenius är en sådan där skum varelse som inte vill hänga med i utvecklingen. Hon klamrar sig fanatiskt fast vid sin egen övertygelse likt så många andra som har inkomster, karriär och positioner att bevaka. Här presenterar vi en annan läkare med en annan syn, som dessutom är betydligt mer ödmjuk inför att vetenskapen inte alltid dragit rätt slutsatser.


Av sankteper - 15 mars 2012 20:49



Vad är de ute efter?  Det har kommit in minst 30 000 rapporter om biverkningar av Gardasil samt dödsfall, men svenska myndigheter tillåter ännu vaccinet.  Man behöver inte ens betala längre utan flickorna vaccineras alldeles gratis.  Tänk sååå bra!  Vilket flott erbjudande!  Alla de här flickorna är nu försökskaniner för något som kan komma att kosta dem hela deras framtid.  Det är ju inte som när Claes Olson återkallar en farlig vattenkokare och man får pengarna tillbaks och allt är frid och fröjd.  Här går det inte att återkalla någonting. Gjort är gjort.  Men en sak är säker, hade det gällt en vattenkokare eller en radio, eller kanske en bil som orsakat skada så människor skadas för all framtid eller rent av avlidit då hade man genast dragit in det.


Zarahssida.se - Unga kvinnor vaccineras med Gardasil - vaccinet med biverkningar som dödsfall, förla

Av sankteper - 11 mars 2012 12:10



att Noboytoy blev tvungen att flytta!  Fyyy Bloggplatsen!


Nya adressen är http://noboytoy.blogspot.com/



Ovido - Quiz & Flashcards