Alla inlägg under januari 2012

Av sankteper - 17 januari 2012 13:11


Vi har fått våra första besökare och kommentarer i bloggen! Det tackar vi för.


Vår första kommentar kom från den blogg vi själv brukar besöka men alltför sällan kommenterar i, och det är http://noboytoy.bloggplatsen.se . Noboytoy nämnde i en kommentar att jorden är överbefolkad, eller håller på att bli. Det är en väldigt vanlig uppfattning som många tar bokstavligt.  Därmed inte sagt att det gäller den här läsaren. Vi tänkte för skojs skull ta oss en titt på problemet här Tege och jag.


Begreppet överbefolkning är "relativt" vilket betyder att det som avgör om ett område är överbefolkat är folkmängdens storlek i förhållande till försörjningsresurserna.  I det avseendet är jorden överbefolkad, men mängden i relation till jordens yta är inget problem.  Om varje människa på jorden fick ett utrymme på 40x48 cm skulle alla rymmas på en yta motsvarande Öland.  På måndag är vi sju miljarder - Ekot | Sveriges Radio.  Vad tycks om det?

Man bör ställa sig en fråga här, och det är varför det pågår gemensamma satsningar att rädda varje svältande individ i varje utvecklingsland om befolkningsmängden är oroande?  Kanske beror det på läkarnas löfte och önskan att rädda liv? Allas goda moral?  Tege och jag misstänker något helt annat och återkommer efter ytterligare spaningar på området.  Vi har det lite snärjigt här uppe, men arbetar på ert uppvaknande så gott vi kan.


Tack noboytoy för länkningen!


  

Hälsar SP och T.G


Av sankteper - 17 januari 2012 12:04



Kapten på en stor skuta med massor av passagerare. Finns det månne några kvinnliga befälhavare till sjöss för det behövs lite ansvarskänsla där ute..

Kapten, man, grogg och snopp är ingen lyckad kombination kan man konstatera. Jag tänkte även tillägga italienare, men det är väl bara mitt himmelska manliga ego som talar. Tege anmärker att jag kanske är svartsjuk för att kaptenen är kvinnotjusare. Jag som trodde hon skulle säga att jag är rasist! Enligt mig är han enbart korkad och inkompetent. Enligt Universums lagar får han sona sitt brott på det ena eller andra sättet, var så säkra för ingen kommer undan.  Under tiden får vi hoppas och önska att livräddarna lyckas i sitt uppdrag.  


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/olyckor/article14222942.ab

Av sankteper - 16 januari 2012 16:43





Åh dessa människor!!!  Vi känner oss alldeles förtvivlade här uppe!


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/tv/article14220257.ab


Kom nu inte dragande med att vi inte har med det här att göra, för det har vi. Allt man gör påverkar andra. 


 Vi gnisslar tänder men våra hjärtan klappar för småflickorna som nu ska lära sig att deras människo och kvinnovärde ligger i betraktarens händer. Deras framtida öde kommer härmed att avgöras. Ja, vi sa just det! Deras framtida öde!  Det handlar naturligtvis inte om deras karriär i sig. Trodde du det, du som läser?  Deras framtid kommer att bestå i att alltid tro, att andra avgör om dom över huvudtaget har något värde. Deras kvinnovärde tas nu ifrån dom. Det kommer alltid att förknippas med hur dom ser ut, och inte vilka dom är.  Första steget mot prostitutionen är taget. Prostitution handlar inte alltid om att sälja sex som du vet, utan även om att säljas ut som människa. Få betalt för att göra marknaden till lags. Vem har bestämt att små och stora flickor ska kläs ut, eller kläs av?

Av sankteper - 16 januari 2012 12:50



Nu ska vi prata lite porr och annat. 


Vi är väldigt bekymrade här uppe. Vi ser saker vi inte gillar alls!  Vi är rent ut sagt heligt förbannade! 

Om vi bara kunde skulle vi ta er i öronen och förvandla er till elvispar! Om vi kunde skulle vi ta somliga av er och låta er byta plats med andra. Risken finns att det kan hända..  Livet har sina knep för att utveckla empatin som gör er till kännande medmänniskor. Har ni tänkt på det?  Har ni tänkt på hur ofta människor drabbas av just det dom utsatt andra för? 

Ja vi vet att vi kanske svamlar i era ögon, att vi är lite svåra att förstå, att vi sätter oss på höga hästar eller snarare på våra höga moln.  Vi gör det för att få er att reflektera. Alla gör inte det.


Vi har tittat på ett och annat Tege och jag. Vi har spanat!  Och vi har konstaterat att ni alla är förförda av tidens tand, och i den förekommer en tillvänjning av det som kallas porr!  Intet ont anande sväljer ni hela satsen..  Ni sväljer bättre ju yngre ni är..  Precis som allt annat ni indoktrinerats att svälja.

Det finns en gyllene regel i Universum som tål att tänkas på. Gör det, tänk ett tag på den!  Regeln lyder som följer; Agera som om du redan är den du skulle vilja vara. Ge det du själv vill ha.  Och nu handlar det inte om konkreta presenter, utan om vilken sorts värld du vill leva i, och vilket sorts liv du vill leva i denna världen. Vill du ha en värld där dina döttrar och söner blir offer för sexuellt utnyttjande, korruption eller våld? 

Nu sitter säkert en och annan läsare och drömmer om att få sätta på någon. Ja vi vet att en del av er har som högsta dröm om att få knulla allt som rör sig, och för er måste ju Universoms lagar vara högsta vinsten! Det där vi sa om att ge det du själv vill ha, och så har du turen att möta någon som är lika kåt som du! Yes!  Nu kommer det bästa, ni kommer att tröttna! Med tiden..  

Sedan kommer ni att mogna,,,, och det ser vi fram emot.


Puss och kram från Sankte Per. Tege hälsar..

Av sankteper - 16 januari 2012 12:32


Tror ni att vi är religiösa bara för vi sitter bland molnen och orerar om edra hjärtan?  Det här är ingen religiös blogg, den handlar bara om våra filosofiska utsvävningar som Tege och jag delar med oss av.


Vi vill berätta lite om livets mysterier för er. Det ni kallar mysterium är inte så mystiskt som det kan verka, utan det är självklarheter för livet självt. Ni har blivit tränade i att bortse från era ursprungliga självklara känslor. Det börjar redan när ni är riktigt små. Ett litet barn ramlar och slår sig. Det gör ont. Barnet börjar gråta. Vad händer oftast då? Nej men det var väl inte så farligt säger mamma eller pappa! Du fick då genast veta att du inte hade rätt till din uppriktiga känsla. I det ögonblicket fick du lära dig att ge upp den. Ingen menar något ont, utan vill bara förbereda dig för livet, ett liv där du fortsätter att förneka dina verkliga känslor. Tugga på den du...!


Hälsningar från Sankte Per och T.G   


Av sankteper - 16 januari 2012 11:50



Det är fantastiskt att sitta här och betrakta världen från ovan. Om ni visste vilken utsikt vi har här uppe! Vi ser alla dumheter som begås av människor och andra idioter. Nu var vi inte snälla...

Vi kom överens om, T.G och jag i vårt allra första inlägg, att vi skulle återkomma om det kloka i att lägga lite mer krut på vår känsla. Att hjärtat är klokare än hjärnan. Minns ni?

Och nu ska vi berätta något för er som ni antagligen kommer att ha lite svårt att tro. Men det är alldeles sant! Det är så här förstår ni, att vetenskapen kommit i fatt flummarna! Hohoo!  Ja men det har tagit sin tid ska ni veta. I dag vet vi genom vetenskapliga undersökningar, att hjärtat sänder ut en energi som är femtusen gånger starkare än hjärnans energi. Energi?  Nej men usch vad konstigt ni skriver, vad är det här för något?  Allt!  Allt i Universum är energi. Rubbet! Du, jag, vi och all materia. Till och med våra tankar är energi. Varje energi har sin egen frekvens, ett eget svängningstal, och det är föränderligt. Numera kan man mäta sådant.

Det är lätt att tro att  hjärnan är kroppens dator, men det kanske inte är så. Det kanske är så att känslan du får i ditt hjärta skickar signaler till din hjärna, som i sin tur skickar information till hela din kropp och får dig att känna saker.  Du kan sedan med hjärnans hjälp formulera tankar som kan moderera känslan. Du kan med andra ord resonera dig fram till hur du borde känna. Men hjärtat skvallrar. Hjärtat känner att det hjärnan tänker ut inte stämmer med den verkliga känslan. Det är då ni börjar må dåligt. Skitdåligt!

Människor är inte skapta för att gå emot sin ursprungliga känsla. Människor blir sjuka av det, men människor, framför allt den manliga sorten, har konstruerat ett samhälle där man konsekvent handlar emot sin verkliga känsla i allt från arbetsliv till kärleksliv.  Kärlek har förvandlats till något abstrakt medan sex har blivit mer konkret. Män älskar det konkreta. Kvinnor längtar efter det abstrakta, men har gjort om sig för att vara till lags och för att passa in i det samhälle dom lever i. Det skulle inte fungera annars. Men, män längtar även dom efter kärlek, men verkar förväxla det med sex. Det gör numera kvinnorna också..


Det kommer mera i nästa inlägg.



Av sankteper - 15 januari 2012 23:40


Om Gud bestämt att kvinnor enbart skulle kunna bli gravida om dom fick orgasm under samlaget, skulle det inte födas många barn. Just det! Orgasm under och av samlaget! Inte efter eller före, utan enbart av in och ut. Då hade ingen behövt oroa sig för att världen skulle bli överbefolkad!  Det är nog mest män som oroar sig för det. Inte för kvinnors orgasmer för dom skiter dom nog i, utan för överbefolkningen ni vet. Så går det när man bara använder ena hjärnhalvan, den delen man helst räknar pengar med. Då glömmer man lätt att hjärtat, det man känner med ni vet, att det är smartare och kraftfullare än hjärnan. Hjärnan snackar för mycket skit!  Mer om det i nya inlägg..

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards