Alla inlägg den 6 maj 2012

Av sankteper - 6 maj 2012 12:11


Vi är lite underliga av oss. Ibland heliga, ibland elaka.  Förra inlägget var utomordentligt taskigt!


Emellanåt måste man ta i för att öppna ögonen på en del.  Vi är inte elaka på riktigt, men oroade över den ytlighet som förekommer runt omkring oss i dag. Är det något i vattnet en del dricker, eller är det vaccinerna som sabbat er?

Vi börjar tro att det är lite av varje. Förgiftade sockerhjärnor kanske?  Kombinationen socker, vaccin, bekämpningsmedel, aspartam, suckralos, gluten o.s.v har varit framgångsrik....

Oj nu var vi så där elaka igen!

Av sankteper - 6 maj 2012 12:02

nU ÄR VI LITE ELAKA HÄR INNE! 


Skulle ni unga tjejer och killar kunna tänka er att sluta spegla er en stund? Sluta posera halv eller helnakna på era bloggar eller för varandra och tänka på något annat än sex för en liten stund. Kan ni det?


Det pågår en förgiftning i vår gemensamma värld där alla bin dör ut. Vad skönt tänker du kanske? Då slippper man de små jävlarna som bara sticks så man kan ligga i gräset och hångla utan problem.. inga stick i röven längre, GUD vad skönt!!!!

Tyvärr dör även vi ut,,om c:a fem (5) år, genom svält om inte dessa bin finns kvar. Tyvärr.

Så sluta runka eller snacka skit en stund och gå in och skriv på, för att stoppa den globala bidöden. DET ÄR BRÅTTOM!!!


http://www.avaaz.org/en/bayer_save_the_bees/?tta

Av sankteper - 6 maj 2012 10:44


Mitt i allt energibabbel lägger vi plötsligt in en artikel med två korta klipp om 9/11?  Det kom plötsligt det med, så vi passar på att förmedla det.

Varför är det så intressant?  Minns ni filmen Thrive längre ner i bloggen?  Där antydde man att det kanske finns en elit som styr och planerar, och som skapar situationer för att sedan erbjuda en lösning alla nappar på. En "lösning" med ökad kontroll av oss alla tack vare något man döpt till "terrorism". Terroristerna är de där "otäckingarna" nere i mellanöstern..

Frågan är väl vilka de verkliga terroristerna är?

Artikel nedan från Newsvoice med två korta klipp varav det första har svensk text.

Det andra klippet är ännu kortare och med verkliga experter som uttalar sig utifrån vetenskaplig grund. De har bildat en sammanslutning och är kraftigt ifrågasättande av den "offentliga" versionen av det hemska brottet att låta tusentals människor försvinna i en troligen arrangerad explosion. Allt för en plan där egna korrupta intressen styr.


Ovido - Quiz & Flashcards