Alla inlägg den 27 maj 2012

Av sankteper - 27 maj 2012 12:42



Vi kommer snart att skriva om vår kanske lite förvrängda historia.  Den ser kanske inte riktigt ut så som vi blivit lärda. faktum är att det finns en hel hög av arkeologer och historiker, forskare och andra med akademiska utbildningar och befattningar som vågar sticka ut och bedriva egen oberoende forskning. Tack och lov för dem!  När lång utbildning lyckas göra människor mer medvetna i stället mer begränsade av rädsla av att inte anses vederhäftiga i samband med sina upptäckter, då har man verkligen lyckats. Sanningen är den att det finns så otroligt mycket intressanta fantastiska filmer på nätet, med information vi troligen aldrig kommer att få se vare sig på bio eller TV.  Det pågår dessutom en otrolig UFO forskning som ska leda till en film som kommmer att ges ut på nätet på samma sätt som Thrive som ni redan sett här i bloggen.   Faktum är att den som ligger bakom den och den pågående forskningen med samlade dokument är Dr Steven Greer, som också var med  och uttalade sig i Thrive.  Han har i närmare tjugo år, vid sidan av sitt yrke som läkare även ägnat sig åt just UFO och de undangömda dokument som tycks ligga och drälla innanför Nasas låsta valv. Man kan ju fråga sig varför så mycket är hemligstämplat?  Det påstås att Nasa egentligen är en förvrängning av Nazi. Det påstås även att Vatikanen äger alla teleskop i världen. Tja, vad tror ni? Eller vad kommer ni att tro. En del lömska sammanhang här, eller hur..?  Kan det var en anledning till undanhållanden av fakta? Eller är allt bara teorier?  Återstår att se..

Av sankteper - 27 maj 2012 12:07


En enkel, kort och vacker meditationsstund så här på söndagen med Mors dag och allt.  En stund med tacksamhet i focus för att komma i kontakt med själen.  Allt i Universum är MEDVETANDE.

Medvetandet är intelligent och perfekt i varje stund. Det är när själen och medvetandet inte tas i bruk i allt vi gör och känner som misstagen begås.  

Vi tränas genom hela vår uppväxt att bortprioritera våra verkliga känslor och uppfattningar i utbyte mot redan utvalda och inramade förutbestämda riktlinjer, och lär oss därmed att bortse från våra verkliga känslor.  Vi tränas till robotar. Det blir ju enklare så för dem som vill sätta agendan..

Vi tränas i att veta vad som anses rätt, och att hålla varandra på plats genom att dumförklara de som har en annan uppfattning. Vi tränas m.a.o i att utesluta våra intuitiva känslor som egentligen är de rätta för just oss, och istället följa "intellektuella välutbildade" färdiga koncept för vad som är riktigt och sant. Den som vill ha en hög inkomst i samhället måste vara extra noga med att vara politiskt rätt i sina synpunkter eftersom det genererar som belöning inte bara pengar, utan även fina titlar!  Ju finare titel, desto mer trovärdig? Ja det är väl meningen att vi ska tro det.   Eller också kan man betrakta det som så här: ju mer "välutbildad" desto mer vilseförd..

Så, tänk själva. Känn mera. Följ ditt hjärta. Meditera mera


Deepak Chopras röst är lätt att slappna av till. Endast några minuter..



http://youtu.be/TIXIwdhOmSM

Ovido - Quiz & Flashcards