Alla inlägg den 14 maj 2012

Av sankteper - 14 maj 2012 14:49



Men nu med svensk text

Se den om du inte gjort det.

http://youtu.be/uFwyGdU5isE

Av sankteper - 14 maj 2012 14:21



Noboytoy frågade varför man försöker få kvinnor att ha sex med män även när de inte har lust att ha det. 

Ja det frågade vi oss också!  Varför uppmanar man kvinnor att ha sex även då?  Skulle man uppmana män på samma sätt, att ha sex även när de inte har lust till det?  

Vi har aldrig läst något dylikt någonstans. Att kvinnan i hans liv kanske förväntar sig det händer säkert, men då brukar sexologerna komma in i bilden och varna. Eller gör de inte?  Så varför får kvinnor en annan uppmaning än män?

 Om vi har rätt eller ej i vårt svar struntar vi faktiskt i. Och vad gör det när varken läkare, sexologer eller övriga far med sanningen särskilt ofta eller ens vet vad de talar om..


Vårt svar (lite ändrat) till Noboytoy och andra som funderat över frågan:


Man uppmanar kvinnor att ha sex med män även när de ej vill ha det, för män tror att kvinnan skapats för mannens skull och för  "mannens valda gemensamma mål tillsammans med kvinnan", vare sig hon har fört sin talan eller ej. Kvinnan anses vara mindre vetande i allmänhet. Hon vet inte sitt eget bästa och framförallt  förstår hon inte att hon enligt mannen njuter enbart för att han bestämt att hon gör just det. Hon ska luras in i tron att hon njuter för det gör ju han. Hon ska anpassas efter mannens måttstock som i sin infantila utformning utgår ifrån att hon fungerar exakt som han. Hon förväntas njuta av en penis och med en penis utan att ha en egen. Gör hon inte det har hon en "störning" någonstans. Är den inte fysisk, med en klitoris som är fullkomligt felplacerad eftersom den hos just henne hamnat utanför slidan,,så måste felet sitta i hennes huvud?  Eller också är hon bara lite hämmad, men det kan man ju lösa med ett par drinkar!!! Med lite alkohol i kroppen tror hon säkert  att hon fått orgasm och hela problemet är löst och han blir nöjd, och därmed kan han fortsätta tillsammans med det övriga patriarkatet att leva i sin föreställning....eh?

Så vad är lösningen?

Kvinna kräv din egen upplevelse!  Spela inte med! Upprätthåll inte vanföreställningar och lär dig inte att njuta på andras villkor utan bara dina egna. Skit i reglerna!





Ovido - Quiz & Flashcards