Alla inlägg den 10 maj 2012

Av sankteper - 10 maj 2012 11:21


Det här är ett specialinlägg angående det förra inlägget nedan där kvinnor uppmanas "suga kuk och svälja sperman" för att minska cancerrisken.


Mina damer och herrar! 

  Att utföra fellatio, m.a.o suga kuk är en "kärlekshandling" man ger till sin älskade om man vill ge det, därför att man vet att ens högt älskade njuter av det. Det är däremot inte en plikt!  Att inte suga kuk trots att ens högt älskade skulle önska det är därför ej ett bevis för att man inte skulle älska honom. Det är endast ett tecken på att man inte vill eller klarar att utföra handlingen. Alla gillar inte smaken eller lukten. Alla tänder inte på doften av sperma eller urin. Knappast någon faktiskt.  Många får kväljningar av bara tanken att placera ett organ i sin mun som man kissar med. Alla doftar inte gott eller ens neutralt. Att inte utföra fellatio är inte detsamma som att vara dålig i sängen. Kärlekslekarna blir lika avancerat njutbara även utan den detaljen om bägge är uppfinningsrika, kärleksfulla och lyhörda. Att kräva fellatio av någon är en banal och grym, hänsynslös och kärlekslös begäran om partnern/kvinnan inte känner för just det.  Kuken är ingen glass eller godisklubba.  Faktum är att den är ganska ful dessutom.   (Teges högst personliga åsikt, men Per håller med)

Vad män gillar eller inte gillar att göra med kvinnans kropp och i synnerhet hennes kön i kärleksstunden, är upp till dem. Tycker de om att utföra oralsex så gör det, men kräv inte att få det tillbaks.   Per gillar det, men är nöjd med mina fantastiska händer, och tar bara emot fellatio när det erbjuds frivilligt.  Så agerar vuxna älskande mogna män.

Tack!

Ovido - Quiz & Flashcards