290  3317  3328

Kvinnor som ofta intar sperma av deras partners är 40% mindre risk att utveckla cancer. Så säger forskare vid State University of North Carolina, USA.

"Jag uppmanar alla kvinnor i världen att träna fellatio och det blir allt viktigare i den rutinmässiga av deras dagliga liv", säger Dr Helena Shifteer, chef för de forskare som genomförde studien om effekterna av sperma .

Dr Shifteer säger också att hon alltid sväljer sperma makens och, för den metod som vara effektiv måste utföras minst två gånger i veckan.

Sperma innehåller många element för att stimulera spermier: såsom vitamin C och B12 och mineraler som kalcium, magnesium, fosfor, kalium och zink. Det är också rikt på protein, natrium-, kolesterol och socker.

Dessa egenskaper verkar vara i sikte av något livsmedel som yoghurt eller ett äpple, levererar just intaget av spermier häll din partner varje gång de har sex.

Sedan urminnes tider, vid tidpunkten för Cleopatra kände fördelarna med denna "förening" som en metod för att föryngra och försköna huden.

Legender från poster som hittades på papyrus av tiden beskriver den vackra egyptiska drottningen hade till sitt förfogande en slav som tillhandahållit denna vätska som skall tillämpas varje natt ämnet i ansiktet. Det var hans hemlighet att bevara sin skönhet och ungdom.

I andra kulturer, inte bara fungerat som en metod för skönhet. I Japan, termen Bög, innebar en straff för otrogna kvinnor, där sperman ledningen skådespelare. De beströdda med spermier av flera män som ett straff för deras illojalitet.


 Oginalartikeln: